Waaltjes in elk waalformaat

Authentiek bestraat

Waaltjes zijn gebakken stenen van 20 bij 5 bij 8 centimeter. Dit waalformaat is ideaal om bijvoorbeeld parkeerterreinen en opritten mee te bestraten. Maar waaltjes zijn ook heel geschikt als sierbestrating voor tuinen en pleinen. Zeker oude waaltjes, die een prachtige antieke, rustieke uitstraling hebben.

Oude waaltjes


Waaltjes zijn gemaakt van klei en daardoor kleurecht. Dat geldt des te meer voor oude gebruikte waaltjes. Deze gebakken stenen zijn namelijk in de loop der jaren gepolijst. Na tientallen jaren op een stadsplein te hebben gelegen, veranderen oude waaltjes niet meer van kleur. Bovendien zijn ze slijtvast, gepolijst en daardoor minder gevoelig voor vuil. Nieuwe waaltjes worden vaak getrommeld om ze een antieke uitstraling te geven (getrommelde walen), Oude waaltjes zijn door natuurlijk gebruik al rond aflopend.

Natuurlijk


De eigenschappen van oude gebakken waaltjes:

  • Klein formaat (20x5x8)
  • Authentieke kleurstelling.
  • Natuurlijk gepolijst/glad gereden.

Assortiment waaltjes

Goedkopeklinker.nl heeft altijd diverse grote partijen gebakken stenen van waalformaat op voorraad. Let ook op onze aanbiedingen. Naast waaltjes hebben we bovendien een groot assortiment andere gebakken stenen zoals de dikformaten en de klinkerkei klinker. U vindt ze op deze website, maar u kunt ons op afspraak ook bezoeken in Alphen aan den Rijn. Bestellen kunt u via e-mail of telefonisch op nummer +31(0)6 - 27 23 95 69.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief transport en BTW.
Indien u langs wilt komen, bel met 06 - 2723 9569
Enkele voorbeelden van onze producten:

gwaaltjes oude waaltjes waalformaat

Kijk ook eens naar: gebakken bestrating en 10 duimers

Bezoek

Alleen op afspraak in Alphen aan den Rijn.

Telefoon

+31(0)6 - 27 23 95 69 Van maandag tot en met zaterdag
tussen 08:00 uur en 21:00 uur

Fax

+31(0)172 - 243 457

Email

Klik hier om een email te sturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Goedkopeklinker.nl
~Alle vermelde prijzen zijn exclusief transport en BTW~