Straatstenen

Unieke partijen straatstenen

Straatstenen zijn er in alle soorten en maten. Welk idee u voor de bestrating van uw oprit, tuin, terras of pad ook heeft; er is altijd een geschikte straatsteen. Maar zoekt u een goedkope straatsteen die lang meegaat en die een mooie, antieke uitstraling heeft, overweeg dan eens oude straatstenen te gebruiken.

Kwaliteit straatstenen


Goedkopeklinkers.nl haalt straatstenen uit heel Nederland die afkomstig zijn uit oude steden en dorpen, bijvoorbeeld van het dorpsplein, binnenplaatsen of straten en steegjes. Het zijn stenen in diverse formaten zoals waaltjes, dikformaten en klinkerkeien. Ook de kleuren variëren van brons tot paars of rood: prachtige natuurlijke aardetinten. Dat de gebruikte straatstenen soms al meer dan honderd jaar dienst hebben gedaan, betekent niet dat hun kwaliteit is afgenomen. Sterker nog; dankzij de natuurlijke polijsting zijn ze sterker en kleurvaster dan nieuwe stenen en zijn het de ideale straatstenen om voor uw bestrating te gebruiken.

Soorten bestrating


Iedere dag weer krijgen wij in onze twee opslagplaatsen/showrooms nieuwe, unieke partijen oude stenen binnen. Gebakken stenen die dankzij hun authentieke uitstraling en jarenlange levensduur perfect geschikt zijn voor ieder soort bestrating, zoals:

  • sierbestrating in uw tuin;
  • stevige straatstenen voor opritten en parkeerplaatsen;
  • antieke bestrating voor uw terras.

Levering straatstenen


Wij leveren onze straatstenen door heel Nederland. Altijd netjes gestapeld op pallets. Voor een afspraak in één van onze showrooms in Alphen aan den Rijn kunt u bellen naar +31(0)6 - 27 23 95 69 of een e-mail sturen. Bekijkt u ons assortiment liever online en heeft u vragen of wilt u bestellen, dan kan dat via hetzelfde telefoonnummer en e-mailadres.

 Alle vermelde prijzen zijn exclusief transport en BTW.
Indien u langs wilt komen, bel met 06 - 2723 9569
Enkele voorbeelden van onze producten:

straatstenen straatstenen kopen gebakken gebruikte straatstenen

Kijk ook eens naar: 10 duimers, waaltjes, klinkers prijzen

Bezoek

Alleen op afspraak in Alphen aan den Rijn.

Telefoon

+31(0)6 - 27 23 95 69 Van maandag tot en met zaterdag
tussen 08:00 uur en 21:00 uur

Fax

+31(0)172 - 243 457

Email

Klik hier om een email te sturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Goedkopeklinker.nl
~Alle vermelde prijzen zijn exclusief transport en BTW~