Gebruikte opsluitbanden voor de perfecte tuinbestrating

Gebruikte opsluitbanden zijn ideaal om bestrating in tuinen perfect af te maken. Met deze handige betonbanden houdt u de bestrating mooi op zijn plek en voorkomt u uitloop en kieren. Gebruikte opsluitbanden zijn uiteraard goedkoper dan nieuwe banden. Bovendien doen die niet onder voor nieuwe stenen wat betreft kwaliteit, uitstraling en levensduur.

Tuinen bestraten


Goedkopeklinker.nl heeft een ruim en gevarieerd assortiment gebruikte opsluitbanden. Als expert in stenen en keien voor de bestrating van tuinen en opritten, weten wij hoe belangrijk de finishing touch is. Zonder hoge kosten koopt u bij ons mooie opsluitbanden die zorgen dat de bestrating van uw tuin of terras lang mooi blijft. Het formaat van de betonbanden is afhankelijk van de hoogte van uw bestrating. Wij informeren u daar graag over.


Gebruikte opsluitbanden

Zonder opsluitbanden loopt ieder terras uit, zelfs als het niet zwaar belast wordt. Er ontstaan kieren waar gras en onkruid dol op zijn, maar u niet! Zonde van alle tijd en kosten die u in het bestraten heeft gestoken. En als u voor opsluitbanden kiest, waarom dan niet voor gebruikte opsluitbanden? Naast de lage kosten hebben die namelijk nog meer voordelen:

  • Gebruikte opsluitbanden zijn enigszins verweerd, wat betekent dat ze vorm- en kleurvast zijn
  • De banden zijn minder vuilgevoelig dan nieuwe banden
  • Gebruikte banden hebben van nature een rustieke uitstraling

Assortiment opsluitbanden


Wij krijgen regelmatig nieuwe partijen opsluitbanden binnen. Op onze website vindt u een deel van het assortiment. Maar wilt u de nieuwste partijen zien, kom dan eens naar onze opslagplaats in Alphen aan den Rijn. U vindt daar duizenden vierkante meters bestrating: gebruikte klinkers, tegels en keien en diverse partijen gebruikte opsluitbanden. Maak een afspraak of stel uw vragen via telefoonnummer 31(0)6 - 27 23 95 69 of stuur een e-mail via het contactformulier op deze website.Alle vermelde prijzen zijn exclusief transport en BTW.
Indien u langs wilt komen, bel met 06 - 2723 9569
Enkele voorbeelden van onze producten:

gebakken bestrating bestrating gebakken gebakken

Bezoek

Alleen op afspraak in Alphen aan den Rijn.

Telefoon

+31(0)6 - 27 23 95 69 Van maandag tot en met zaterdag
tussen 08:00 uur en 21:00 uur

Fax

+31(0)172 - 243 457

Email

Klik hier om een email te sturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Goedkopeklinker.nl
~Alle vermelde prijzen zijn exclusief transport en BTW~