Gebruikte stoeptegels: goedkoop, mooi en duurzaam

Gebruikte stoeptegels zijn het meest geschikt voor de aanleg van een stoep of trottoir. Qua formaat, gewicht en structuur komen ze overeen met de wensen en eisen die aan een stoep of trottoir worden gesteld. Tweedehands stoeptegels zijn bovendien vaak goedkoper, mooier en duurzamer dan nieuwe tegels.

Geschikt voor stoepen en trottoirs


Stoeptegels zijn straattegels die speciaal gemaakt zijn om een stoep of trottoir mee aan te leggen. Het formaat van 30x30 leent zich goed voor looppaden. Het gewicht zorgt voor stevigheid en de gladde structuur maakt een pad met trottoirtegels makkelijk begaanbaar. Op onze website vindt u naast talloze andere soorten straattegels, ook diverse gebruikte trottoirtegels en stoeptegels in meerdere kleuren. Standaard is de afmeting 30x30, maar er zijn ook halve tegels te verkrijgen om het leggen te vergemakkelijken.

Kwaliteit gebruikte stenen


Gebruikt of tweedehands wordt vaak verward met oud of van mindere kwaliteit. In het geval van stoeptegels geldt het omgekeerde: gebruikte stoeptegels zijn vaak mooier en duurzamer dan nieuwe tegels. De reden ligt voor de hand: ze hebben al bewezen de tand des tijds te kunnen doorstaan.

  • Gebruikte stenen zijn al ‘ingelopen’ waardoor ze niet veel verder slijten.
  • Stoeptegels die al een leven achter de rug hebben, zijn kleurvaster dan nieuwe tegels.
  • Door de natuurlijke polijsting zijn gebruikte trottoirtegels minder vuilgevoelig.

Bovendien is door de natuurlijke vorming iedere partij gebruikte tegels in ons assortiment uniek in kleur, vorm en uitstraling.

Overzicht assortiment

U vindt een uitgebreid overzicht van al onze straattegels op onze website. De allernieuwste en meest unieke partijen vindt u wanneer u een bezoek brengt aan onze showrooms in Alphen aan den Rijn. Voor vragen of een afspraak kunt u mailen of bellen naar +31(0)6 - 27 23 95 69.


Alle vermelde prijzen zijn exclusief transport en BTW.
Indien u langs wilt komen, bel met 06 - 2723 9569
Enkele voorbeelden van onze producten:

stoeptegels gebruikt oude waaltjes waalformaat

Kijk ook eens naar: straattegels

Bezoek

Alleen op afspraak in Alphen aan den Rijn.

Telefoon

+31(0)6 - 27 23 95 69 Van maandag tot en met zaterdag
tussen 08:00 uur en 21:00 uur

Fax

+31(0)172 - 243 457

Email

Klik hier om een email te sturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Goedkopeklinker.nl
~Alle vermelde prijzen zijn exclusief transport en BTW~