Gebakken stenen

Unieke partijen gebakken stenen

Gebakken stenen zijn ideaal als bestrating voor tuinen, terrassen en opritten. Wanneer u gebakken stenen zoekt met een authentieke uitstraling en een lange levensduur, kunt u heel goed oude gebakken stenen gebruiken. Die zijn bovendien goedkoper dan nieuwe stenen.

Gebruikte straatstenen


Goedkopeklinkers.nl heeft talloze soorten gebakken stenen op voorraad. Het zijn gebruikte straatstenen die soms wel honderd jaar op oude stadspleinen of dorpstraatjes hebben gelegen. Hierdoor hebben zij een prachtig verweerd uiterlijk gekregen met een mooie natuurlijke kleur en ronde hoeken. Door de natuurlijke polijsting zijn de oude stenen slijt- en kleurvast en zijn zij goed bestand tegen vuil, weer en intensief gebruik. U kunt ons assortiment stenen op onze website bekijken, maar u kunt op afspraak ook onze showrooms in Alphen aan den Rijn bezoeken.

Formaten stenen


Ons assortiment gebakken stenen beslaat duizenden vierkante meters. De meest voorkomende formaten zijn:

  • Waaltjes (vijfduimers): 20x5x8 cm.
  • Dikformaten (zevenduimers): 20 x7x8 cm.
  • Klinkerkeien (tienduimers): 20x10x8 cm.

Alle gebakken stenen zijn in diverse aardetinten te verkrijgen zoals paars genuanceerd, brons, geel, brons genuanceerd, rood/paars en rood. Ook kunt u voordelig andere gebruikte straatstenen, tegels en stoepbanden kopen. Iedere partij gebakken stenen is uniek en heeft een bijzonder lange levensduur. Uw bestrating krijgt met deze stenen altijd een bijzondere uitstraling.

Assortiment stenen


Op deze website ziet u een uitgebreid overzicht van ons assortiment. De allernieuwste partijen bekijkt u echter in één van onze showrooms. Voor een afspraak hiervoor, of voor vragen of bestellingen, kunt u contact met ons opnemen. Bel +31(0)6 - 27 23 95 69 of stuur ons een e-mail.

 Alle vermelde prijzen zijn exclusief transport en BTW.
Indien u langs wilt komen, bel met 06 - 2723 9569
Enkele voorbeelden van onze producten:

gebakken stenen gebakken stenen kopen gebakken klinkers


Bezoek

Alleen op afspraak in Alphen aan den Rijn.

Telefoon

+31(0)6 - 27 23 95 69 Van maandag tot en met zaterdag
tussen 08:00 uur en 21:00 uur

Fax

+31(0)172 - 243 457

Email

Klik hier om een email te sturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Goedkopeklinker.nl
~Alle vermelde prijzen zijn exclusief transport en BTW~