Gebruikte betonklinkers kopen in alle soorten en maten

Betonklinkers horen tot de sterkste stenen die u kunt kopen om uw tuin te bestraten. Ze worden ook veel gebruikt voor opritten en bedrijventerreinen omdat ze bestand zijn tegen zware belasting. Ze zijn bovendien makkelijk te verwerken en relatief goedkoop. Zeker wanneer u besluit gebruikte betonklinkers te kopen.

Gebruikte bkk's los gestort vanaf € 3,75 per m2(transport op aanvraag).transport op aanvraag.1. Gebruikte rode betonklinkers
(bkk) vanaf 3,75/m2 *
2. Gebruikte zwarte betonklinkers
(bkk) vanaf 3,75/m2 *
3. Gebruikte grijze betonklinkers
(bkk) vanaf 3,75/m2 *
Klik hier Klik hier Klik hier
4. Gebruikte betonklinkers
(bkk) vanaf 3,75/m2 *
5. nieuwe betonnen 7-duimer engels rood uitverkocht(mbi)
(bkk) 9,75/m2 *
6.nieuwe betonnen 7 duimer uitverkocht
9,75m2 *
Klik hier Klik hier Klik hier
Klik op de foto's voor een grotere weergave.

Gebruikte betonklinkers


U kunt bij goedkopeklinker.nl betonklinkers kopen in diverse kleuren en maten. Wij verkopen uitsluitend gebruikte stenen en keien omdat klinkers bij uitstek producten zijn die hun kwaliteit niet of nauwelijks verliezen naarmate de levensduur stijgt. Sterker nog; gebruikte stenen en klinkers worden in de loop van de tijd slijt- en kleurvaster. Bovendien is de betonklinker dankzij het mengsel van zand, grind en cement een van de sterkste, maar tevens ook een van de meest duurzame klinkers die u kunt kopen. Het is dus een steen die heel goed opnieuw te gebruiken is.

Soorten klinkers

Betonklinkers zijn in meerdere formaten te verkrijgen. De bekendste standaardformaten zijn:

Ook kunt u de betonklinkers kopen in verschillende kleuren. Hoewel grijs tegenwoordig het meest gangbaar is, is de klinker ook in uiteenlopende tinten bruin, zwart, geel en rood te krijgen. Omdat de betonklinker een duurzame steen is die dankzij zijn formaat makkelijk gelegd kan worden, is de betonklinker een populaire straatsteen voor het aanleggen van tuinen, opritten, terrassen, parkeerplaatsen en bedrijventerreinen.

Betonklinkers kopen

Voor de ideale betonklinker kunt u rondkijken in het assortiment op onze website. Daarnaast krijgen we dagelijks nieuwe partijen binnen die u kunt bekijken op onze opslagplaats in Alphen aan den Rijn (alleen op afspraak). Bel 06 - 27 23 95 69 of neem contact met ons op via het contactformulier. Daar kunt u ook al uw eventuele vragen stellen.

Bezoek

op afspraak in alphen aan de rijn

Telefoon

+31(0)6 - 27 23 95 69

Email

Klik hier om een email te sturen.

© www.goedkopeklinker.nl
~Alle vermelde prijzen zijn exclusief transport en BTW~