Bestrating goedkoop

De mooiste bestrating aanbiedingen

Koop nu uw bestrating goedkoop bij goedkopeklinker.nl. Zeker wanneer u op zoek bent naar robuuste bestrating, met een authentieke uitstraling, dan vindt u hier wat u zoekt. Onze oude gebruikte bestrating is niet alleen goedkoop (zeker wanneer u de aanbiedingen op onze bestrating bekijkt); de straatstenen hebben ook een prachtig verweerd uiterlijk en zijn van optimale kwaliteit.

Goedkope bestrating


Het voordeel van gebruikte straatstenen is dat de bestrating goedkoop is, maar tegelijkertijd een antiekere uitstraling heeft dan nieuwe straatstenen. Bovendien zijn de straatstenen natuurlijk gepolijst en dus kleur- en vormvast. Deze goedkope bestrating gaat bovendien vele jaren mee.

Formaten bestrating


Zoekt u goedkope bestrating in een specifiek formaat? Wij hebben in onze twee opslagplaatsen duizenden vierkante meters goedkope bestrating liggen, in ieder denkbaar formaat. Zo hebben we bijvoorbeeld veel goedkope waalformaat stenen. Waaltjes zijn 20 bij 5 bij 8 centimeter en bijzonder geschikt voor de bestrating van tuinen, pleinen en opritten. Onder het waalformaat vallen ook de mangaan waaltjes, gele waaltjes en halve walen. Naast waalformaat hebben we, ook bij onze aanbiedingen op bestrating:

  • Dikformaat en betonklinkers
  • Klinkerkei klinkers
  • IJsselsteentjes en Rijnformaat
  • Platkeiformaat
  • Koppelstones

Stenen bestellen


Om uw bestrating goedkoop te kopen, kijkt u eerst eens rustig rond op onze website. Wilt u de stenen van dichtbij bekijken, dan kunt u een afspraak maken om onze opslagplaats in Alphen aan hen Rijn te bezoeken. Wilt u direct uw bestrating goedkoop bestellen, bel ons op +31(0)6 - 27 23 95 69 of stuur een e-mail.Alle vermelde prijzen zijn exclusief transport en BTW.
Indien u langs wilt komen, bel met 06 - 2723 9569
Enkele voorbeelden van onze producten:

bestrating goedkoop goedkope bestrating gebakken

Kijk ook eens naar: 10 duimers, waaltjes, klinkers prijzen

Bezoek

Alleen op afspraak in Alphen aan den Rijn.

Telefoon

+31(0)6 - 27 23 95 69 Van maandag tot en met zaterdag
tussen 08:00 uur en 21:00 uur

Fax

+31(0)172 - 243 457

Email

Klik hier om een email te sturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Goedkopeklinker.nl
~Alle vermelde prijzen zijn exclusief transport en BTW~